Заедно избираме
най-доброто
за ТЕБ!
Бъди успешен, бъди част от "UBC Life"!
Ние правим успешен бизнес всеки ден...
Индивидуален подход
към всеки клиент
 1. Застраховане
 2. Здравно осигуряване
 3. Пенсионно осигуряване
 4. Банкиране
 5. Мобилни комуникации

Стани част от екипа на "UBC Life"

Какво са работата и кариерата за теб?

Какво са работата и кариерата за теб? Средство за заработиш заплата или имаш по-широка визия, която да те мотивира да работиш всеки ден и те вдъхновява да търсиш развитие и просперитет?

В "UBC Life" твоята кариера е такава, каквато сам я направиш. Ние напредваме бързо благодарение на хората, които ежедневно имат стремеж да са водещи на пазара. Усилията, талантът, креативността и усетът за непосредственост се ценят високо и са предпоставка за нашите успехи.

Да си част от нашия екип не е просто покана, а възможност да развиваш своите индивидуални знания и умения. Нашият бизнес растеж е резултат от личностното развитие на всеки един от екипа като важна част от цялото.

Ние вярваме в насърчаването на професионалното развитие и изграждане на дългосрочна кариера. На всеки член на нашия екип осигуряваме:

 • Възможност за дългосрочна кариера в бързоразвиваща се и переспективна компания;
 • Обучение в презентирането на продуктите и установяване на нуждите на клиента, а с това и намирането на най-доброто за него решение;
 • Обучения и "know-how" за високо ниво на обслужване на клиента;
 • "Know-how" за непрекъснато увеличаване на клиентския портфейл;
 • Регулярни обучения на нови пазарни умения;
 • Възможност за изграждане на собствен екип от хора, които сам е избрал;
 • Изключително атрактивна и стимулираща постиженията система на възнаграждение;

Ставайки член на нашия търговски екип вие ще имате възможност напълно да развиете професионалния си потенциал и да работите в динамична и стимулираща постиженията среда.

Кариера на животозастрахователен консултант
 • Започвайки кариера като животозастрахователен консултант в "UBC Life" вие ще изпитвате лично удовлетворение и престиж, тъй като предлагате на клиентите си сигурност и финансова защита;
 • Получавате възможност за непрекъснат растеж и професионално развитие;
 • Доходите ви растат в правопорционално на положените усилия;
 • Получавате сигурност и финансова независимост, като получавате високи възнаграждения и допълнителни бонуси;
 • Участвате в състезанията на търговския екип на "UBC Life" с награди екскурзии в чужбина и различни предметни награди;
Кариера на мениджър
 • Когато консултанта е доказал професионалните си търговски умения, а с това и че е способен да привлича, обучава и развива успешни професионалисти той може да започне развитие като мениджър на екип;
 • "UBC Life" осигурява не само начално, а неперкъснато обучение на мениджърите на екипи в привличането, обучаването, изграждането на професионалисти, мениджмънт и развитие на екипи. Всички обучения и презентации са базирани на доказано успешни международни практики.
Обучение и подкрепа
 • Стремейки се да бъдем водеща компания на пазара ние се стремим да даваме на нашите консултанти най-добрата възможност да получат професионално обучение в сферата на животозастраховането и продажбите;
 • Новите консултанти преминават въвеждащ курс на обучение;
 • След като са преминали успешно първоначалното обучение и са направили първите си стъпки консултантите могат да се включат програмите за развитие, за да могат да усъвършенстват уменията си в сферата на продажбите, застраховането и мениджмънта на екипи;
 • Програмите за обучение се адаптират непрестанно съобразно пазара, за което активно се нуждаем от обратната връзка на нашите консултанти и мениджъри;
 • Във всеки един момент на кариерата си нашите консултанти и мениджъри получават непрестанна подкрепа и обучителни програми, които спомагат за успеха и професионалното им развитие;
Ние развиваме лидери

Ние вярваме в развитието на нашите консултанти и мениджъри. Обучаваме ги с доказани в практиката корпоративни обучения и в действащи пазарни механизми. Ние развивамеи обучаваме лидери вътре в компанията.

Той притежава:

Добри умения за комуникацияТе са му необходими за да може ясно и убедително да презентира пред клиента и да отговори на всичките му въпроси.

Вътрешна мотивацияВ повечето време застрахователния консултант работи самостоятелно и е небходимо сам да има вътрешното желание да успее.

Усещане за собствен бизнесНа практика застрахователните консултанти управляват собствен бизнес. Те трябва да искат да видят добра възвръщаемост на инвестираните време и усилия.

Лично виждане и амбицияДобрият застрахователен консултант не работи самоцелно. Той сам определя целите, които желае да постигне.

ВизияВ нашият бизнес поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат" не работи. Визията и разбирането за визия на застрахователния консултант е изключително важен фактор. Преди среща с клиент консултанта сам на себе си отговаря положително на въпросите "Бих ли се доверил на този човек?", "Бих ли купил от него";

Ако притежаваш тези качества ти имаш всичко необходимо за да бъдеш успешен консултант. Останалото можеш да научиш в "UBC Life". Попълни и изпрати формата по-долу и ние ще се свържем с теб за да се присъединиш към нашия екип.

Свържи се с нас

Ако във възможностите за професионално развитие като част от екипа на "UBC Life" виждаш и възможност за себе си, ако искаш да изградиш своя собствена и независима кариера не се колебай да се свържеш с нас като попълниш формата за контакт.

Форма за контакт